Hétköznapi varázslatok
a kiegyensúlyozott anyáért és a boldog babáért.

BARBABA

Hétköznapi varázslatok
a kiegyensúlyozott anyáért és a boldog babáért.

BARBABA

Hétköznapi varázslatok
a kiegyensúlyozott anyáért és a boldog babáért.
Slider

Ismerkedés az újszülöttel, ismerkedés önmagammal

Szeretnél elmélyülni az anyaságodban, de nem szorítanád háttérbe a nőiségedet és női energiáidat? Helyes! Támogasd meg, hisz bár lehet, hogy még nem tudsz róla, de már több beavatókapun is áthaladtál!

Mik azok a beavatókapuk?

Az élet nagy mérföldkövei. Amik nagy hatással vannak egy nő életében és átlépésükkel magasabb minőségbe lépünk.

Észrevetted, hogy megváltoztál a várandósságod alatt?
Észrevetted, hogy mióta megszületett azóta is más lettél?
Ez természetes és így van jól.
Hidd el, elég jó vagy.

Különböző női archetípusok megismerésével mélyebb önismeretre tehetsz szert. Ráadásul újszülötteddel is jobban fogsz tudni kommunikálni, könnyebben fogtok tudni összehangolódni. A méhtisztító és méhtöltő energetikai gyakorlatok elsajátításával pedig feltöltődhetsz és jobban tudsz kapcsolódni saját magadhoz. 

Méhtisztító és töltő gyakorlatokkal kisöpörjük a régi energiákat, behívjuk az újat, aminek segítségével könnyebben vesszük az előttünk álló nehézségeket az élet minden területén.

Kiknek ajánlott?

Várandós nőknek, akik a testük változását lelkileg is szeretnék támogatni.
Kismamáknak, akik jobb kapcsolódást szeretnének kialakítani új testükkel és a család legújabb tagjával.

Részvételi díj: 7000.-
Hossz: 3 óra
Legközelebbi időpont: márc. 23 (p) 10-13.00

Jelentkezés a tanfolyamra

Miben segít neked a tanfolyam?

Légy magabiztos

Ne aggódj, nem csak te kérdőjelezed meg magad időnként! Anyának lenni óriási felelősség. Segítek, hogy csodaként tudd megélni ezt a kihívást!

Segítséget kapsz

Minden anya együtt szenved a gyermekével, amikor jön a foga, fáj a hasa, nem tud aludni, nyűgös. De vannak praktikák erre is!

Jobb kapcsolat

Új ember érkezett a családba, egy szeretett ismeretlen. Meg kell tanulnotok együtt élni - és ez nem is olyan magától értetődő. Segítek, hogyan kezdjétek!

Szülővé válni

Mostantól minden más lesz. A gyereked a te tükröd: ha te nem vagy magaddal rendben, ő sem lesz magával. Nagy (belső) út áll előttetek. Készen álltok?

KI AZ OKTATÓ?

Kónya Barbara vagyok, dúla, érintésterapeuta és hivatásos gyógymasszőr. Hiszek abban, hogy a világ több, mint amit a szemünkkel látunk. Hiszek az érintésben és annak gyógyító-nyugtató erejében. Hiszek az illóolajok hatásosságában. Hiszek a színek tudatalattit befolyásoló képességében. Hiszek benne, hogy egy anyát semmire sem kell megtanítani, mindenre csak emlékeztetni kell, mert a tudás már anyánk méhétől fogva bennünk van. Az anyaság egyik legnagyobb csodája, hogy a gyermekünkkel együtt mi is újjászületünk. Egy olyan emberré, akivé kislánykorunk óta készülünk, de csak ekkor tudunk válni.

NÉHÁNY SZÁM A BARBABÁRÓL

kalapos szamár

elsajátítható fogás

kicserélt pelenka a tanfolyamokon

év tudása

A BARBABA TANFOLYAMOK ELŐNYEI

Otthonos környezet

Büszke vagyok rá, hogy a tanfolyamaim nem oktatásszagúak. Az otthonomból kialakított térben fogadlak és vendégemnek tekintelek.

Bababarát helyszín

Igazodunk a ritmusotokhoz! Pelenkázni kell? Nyugodtan. Szoptatási idő van? Természetes. Érted van az alkalom, nem te az alkalomért!

Nem oktatóképzés

Nem papírt, hanem tudást adok. Nem arra fog elmenni az idő, hogy mit mondj másoknak, hanem hogy hogyan hasznosítsd otthon a tanultakat.

Kevesebb gyógyszer

Az orvosságokat használni fontos, nem vagyok varázsló. De vannak természetes kiegészítő és alternatív módszerek, amelyek nagyon hatásosak lehetnek.

Tisztelem az idődet

Annyira összetömörítettem a tanfolyamaimat, amennyire csak lehet. Tudom, hogy most nem vagy időmilliomos. Csak a lényeg!

Ingyenes jegyzetek

A lerövidített időtartam mellé ingyenes jegyzeteket és "ajánlott olvasmányokat" is biztosítok a számodra. Élőben csak azt vesszük át, amihez tanár kell!

Ingyenes segítség

Én akkor végeztem el a munkám, ha ti elégedettek vagytok. A tanfolyam után is rendelkezésedre állok tanácsokkal, válaszokkal.

Közösség

Az anyaság magányossá tesz. Sokan nem értik meg a problémáidat, sokan csak azokat értik. Találkozz új, szimpatikus emberekkel!

Légy magabiztosabb!

Amit én csinálok, régen az asszonyok közössége tette volna meg érted. Ezek a közösségek már nem léteznek. A tudást nem örökítik tovább a nő egymás közt. Illetve mégis: itt a tanfolyamon!

Jelentkezés a tanfolyamra

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és e-mailben minden részletet elküldök!