Gyakran ismételt kérdések


A budapesti tanfolyamokat az  I. kerület, Attila út 2. szám alatt tartom, a külföldi és vidéki helyszínekről mindig levélben küldök tájékoztatást.
Az oktatás általában 10 és 13.30 órakor kezdődik a nagyobb lélegzetű Barbaba tudáscsomag kivételével, amely 9-17 óráig tart.
Van rá lehetőség, hogy a kisbabádat is elhozd magaddal. A gyermekágyi időszak (az első 6 hét) után teheted meg ezt, de tapasztalataim alapján 8 hetes kortól érdemes elhozni. Az oktatás alatt több kis szünetet tartunk, hogy meg tudd etetni, tisztába tudd rakni- igazodunk a Ti ritmusotokhoz.
Kényelmes ruhát, jegyzetfüzetet, aznapra ételt (ebéd rendelésére van lehetőség)
Amennyiben hozod a kisgyerekedet az Ti kényelmetekhez szükséges felszerelést valamint egy kedvenc játékot/rágókát, amivel le lehet kötni a figyelmét és egy textilpelenkát.
A babamasszázs kifejezetten az újszülöttek és csecsemők számára kifejlesztett, sok esetben több ezer éves fogásokból álló mozdulatsor. Minden mozdulatot próbabán gyakorlunk be, de természetesen semmi veszélyes vagy potenciálisan ártalmas nincs a módszerben!
Logikus, könnyen elsajátítható mozdulatokból áll a babamasszázs, nem kell hozzá se tehetség, se különösebb előzetes tudás. Ügyes leszel, meg fogod tudni csinálni! Védett környezetben vagy, így ha hibázol is azonnnal javításra kerülnek a mozdulataid.
Budapesten, az otthoni környezetet idézve, barátságos környezetben történik az oktatás, puha meditációs párnán ülve gyakoroljuk be a mozdulatokat. Gyakran tartok tanfolyamokat vidéken és külföldön is, ha nem találsz hozzád köszel eső helyszínt keress meg e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!
A mozdulatokat életnagyságú műanyag babán gyakoroljuk, hogy a kisbabádat ne ingereljük túl sokáig. Miután megvan a mozdulat élőben is tesztelheted, hogy tetszik a kisbabádnak. Pozitív hatása perceken belül érezhető és hallható is :) Ezen felül minden résztvevő jegyzetet kap a tanultakról az otthoni gyakorlás számára.
Egy babamasszázs könyv szépen megszerkesztett verziója a leadott anyagnak, a kihagyott megjegyzéseim, hétköznapi praktikák és ayurvedikus alapok nélkül. Mankóként szolgál és segít elmélyíteni a babamasszázs filozófiáját.

Jelentkezés a tanfolyamra

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és e-mailben minden részletet elküldök!