Hétköznapi varázslatok
a kiegyensúlyozott anyáért és a boldog babáért.

BARBABA

Hétköznapi varázslatok
a kiegyensúlyozott anyáért és a boldog babáért.

BARBABA

Hétköznapi varázslatok
a kiegyensúlyozott anyáért és a boldog babáért.
Slider

Barbaba tudáscsomag

Egyszerre szeretnéd elsajátítani a workshopok anyagát? Erre is van lehetőség!

Intenzív, az otthoni gyakorlatra fókuszáló baba-mama nap azoknak, akik gyorsan és egyszerre szeretnék a tudáscsomag ismereteit megszerezni

Miről lesz szó:
- Bevezetlek az ayurvéda alapjaiba, a 7 fő csakra és az 5 elem tanának ismeretébe, száraz tananyag nélkül, a megértésre és a gyakorlati használatra fókuszálva.
Miért fontos ez? A különböző testtípusok dominanciája a testi-lelki betegségek táptalaja lehet. Az ayurveda ismeretével az egészség könnyebben megőrizhető, javítható felnőttek és kisbabák számára egyaránt.
- Miért fontos az illóolajok alkalmazása? (használatuk, fontosságuk, alkalmazásuk a mindennapokban és a babaszobában, tiltott illóolajak életkor szerint)
- A babamasszázs elmélete és gyakorlata
- Az érintés fontossága
- Mozgásfejlesztő gyakorlatok
- Hétköznapi praktikák

Legyen bár a "babád" a már megszületett gyermeked vagy várandósként a pocakodban hozod, szeretettel várlak egynapos babamasszázs-tanfolyamomra!
A tanfolyam nem oktatóképzés, szülőtársakkal és hús-vér babákkal vagyunk együtt.

Minden felszerelést én biztosítok (műanyag gyakorlóbaba, jegyzet, masszázsolaj és illóolajak) és a tanfolyam után is kapcsolatban maradhatunk: nem csak extra anyagokat küldök neked, de kérdéseidre is örömmel válaszolok!
Ezen felül minden alkalommal készülök meglepetéssel is. Hogy mivel... azt majd meglátod!

Részvételi díj: 17 000.-/ fő (22 000.- helyett),
Páros kedvezmény: további 10% (15 300.-/fő)

Részvételi díj: 17.000.-
Hossz: 8 óra, rövid szünetekkel
Legközelebbi időpont: 2018. április

Kiknek ajánlott?

0-18 hónap közti babák szüleinekal.

Részvételi díj: 7000.-
Hossz: 3 óra
Legközelebbi időpont: márc. 1. (cs) 10-13.00

Jelentkezés a tanfolyamra

Miben segít neked a tanfolyam?

Légy magabiztos

Ne aggódj, nem csak te kérdőjelezed meg magad időnként! Anyának lenni óriási felelősség. Segítek, hogy csodaként tudd megélni ezt a kihívást!

Segítséget kapsz

Minden anya együtt szenved a gyermekével, amikor jön a foga, fáj a hasa, nem tud aludni, nyűgös. De vannak praktikák erre is!

Jobb kapcsolat

Új ember érkezett a családba, egy szeretett ismeretlen. Meg kell tanulnotok együtt élni - és ez nem is olyan magától értetődő. Segítek, hogyan kezdjétek!

Szülővé válni

Mostantól minden más lesz. A gyereked a te tükröd: ha te nem vagy magaddal rendben, ő sem lesz magával. Nagy (belső) út áll előttetek. Készen álltok?

KI AZ OKTATÓ?

Kónya Barbara vagyok, dúla, érintésterapeuta és hivatásos gyógymasszőr. Hiszek abban, hogy a világ több, mint amit a szemünkkel látunk. Hiszek az érintésben és annak gyógyító-nyugtató erejében. Hiszek az illóolajok hatásosságában. Hiszek a színek tudatalattit befolyásoló képességében. Hiszek benne, hogy egy anyát semmire sem kell megtanítani, mindenre csak emlékeztetni kell, mert a tudás már anyánk méhétől fogva bennünk van. Az anyaság egyik legnagyobb csodája, hogy a gyermekünkkel együtt mi is újjászületünk. Egy olyan emberré, akivé kislánykorunk óta készülünk, de csak ekkor tudunk válni.

NÉHÁNY SZÁM A BARBABÁRÓL

kalapos szamár

elsajátítható fogás

kicserélt pelenka a tanfolyamokon

év tudása

A BARBABA TANFOLYAMOK ELŐNYEI

Otthonos környezet

Büszke vagyok rá, hogy a tanfolyamaim nem oktatásszagúak. Az otthonomból kialakított térben fogadlak és vendégemnek tekintelek.

Bababarát helyszín

Igazodunk a ritmusotokhoz! Pelenkázni kell? Nyugodtan. Szoptatási idő van? Természetes. Érted van az alkalom, nem te az alkalomért!

Nem oktatóképzés

Nem papírt, hanem tudást adok. Nem arra fog elmenni az idő, hogy mit mondj másoknak, hanem hogy hogyan hasznosítsd otthon a tanultakat.

Kevesebb gyógyszer

Az orvosságokat használni fontos, nem vagyok varázsló. De vannak természetes kiegészítő és alternatív módszerek, amelyek nagyon hatásosak lehetnek.

Tisztelem az idődet

Annyira összetömörítettem a tanfolyamaimat, amennyire csak lehet. Tudom, hogy most nem vagy időmilliomos. Csak a lényeg!

Ingyenes jegyzetek

A lerövidített időtartam mellé ingyenes jegyzeteket és "ajánlott olvasmányokat" is biztosítok a számodra. Élőben csak azt vesszük át, amihez tanár kell!

Ingyenes segítség

Én akkor végeztem el a munkám, ha ti elégedettek vagytok. A tanfolyam után is rendelkezésedre állok tanácsokkal, válaszokkal.

Közösség

Az anyaság magányossá tesz. Sokan nem értik meg a problémáidat, sokan csak azokat értik. Találkozz új, szimpatikus emberekkel!

Légy magabiztosabb!

Amit én csinálok, régen az asszonyok közössége tette volna meg érted. Ezek a közösségek már nem léteznek. A tudást nem örökítik tovább a nő egymás közt. Illetve mégis: itt a tanfolyamon!

Jelentkezés a tanfolyamra

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és e-mailben minden részletet elküldök!