Kónya Barbara egyéni vállalkozó (továbbiakban: Adatkezelő) tanfolyamszervezési tevékenységével kapcsolatban kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait, kizárólag az oldalakon (barbaba.hu és necknirvana.hu) meghirdetett szolgáltatás nyújtása és/vagy tanfolyamszervezés teljesítésének céljából, a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1171 Budapest, Rezgő köz 22.
Az adatkezelő elérhetősége: +36 20 560 16 43 /

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a tanfolyamokra regisztráló felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Születési év, Email, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a tanfolyamok adminisztrációja, leszervezése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– Kónya Barbara.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a tanfolyami részvételt követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban jelentkezéshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A jelentkezéshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldal a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait Kónya Barbara további szereplők számára nem adja át.

(Szöveg forrása)